Till fördrink drack vi en så himla god slush!
 
3-4 personer
 
500 g fryst melon i bitar
8 bitar is
33cl sockerdricka
12 cl vodka
mynta till garnering
 
mixa allt i en mixer! 
 
Till förätt åt vi en fantastisk räksoppa!
 
Den innehöll:
Skal från ca 600 g räkor som jag först stekte upp i olja. Sen fräste jag på en finhackad lök och lite tomatpuré tillsammans med skalen. Tillsätt sedan 6 dl fiskbuljong och 1 dl vitt vin. Sen är det dags att sila av och tillsätta ca 3 dl grädde och smaksätta med salt och vitpeppar! KLART! Den är superlätt att göra och helt gudomlig! 
 
 
Till huvudrätt åt vi grillade havskräftor, hummer och 
räkor! Jag grillade på dem neutrala och penslade sedan på ihoprörd olivolja, hackad vitlök, havssalt och persilja! 
Till det serverades en hemgjord aioli och bröd!!
 
 
Drycken blev gamla favoriter;
till förätt bellingham och till huvudrätt prosecco!